torstai 1. lokakuuta 2015

Proseminaarin aikataulu on nyt selvillä

 No nyt on proseminaarin aikataulu tiedossa. Hätäilin taas turhaan, sillä seminaarin ilmoittautumisaika päättyi  keskiviikkona ja torstaina tieto jo tuli sähköpostiin. Taas kerran olisin voinut lukea ohjeet tarkemmin...

Seminaaripäivä on muuttunut, mutta en valita. Nyt myös koko homman toteutustapa on muuttunut siten, että tänä vuonna on pakko käydä Jyväskylässä vain yhden kerran, muuten tapaamme netin välityksellä connect-istunnoissa. Kiitos siitä.

Proseminaari on 27. - 28. marraskuuta. Tilasin saman tien junaliput ja yöpaikan. Hintaa tälle kaikelle tuli  128 euroa. En valita siitäkään. Nyt täytyy vielä toivoa, että junat kulkevat, siihen kun ei viime aikoina ole voinut luottaa.

Huomaan olevani kuin pimennossa kasvatettu pieni mummo, pelkään ja varon kaikkea. Olenkin varmaan.

Ennakkotehtävä ei muuten ole aivan niin yksinkertainen kuin ensin luulin, siitäkin saimme tarkemmat ohjeet eilen. Sitä varten pitäisi nyt löytää joki tieteellinen tutkimus, joka on innoittanut minua ja kuvailla sitä sekä kertoa vähän muutakin.

Ei nyt heti tule mieleen yhtään innoittavaa tutkimusta.

Ihanaa, kun nyt on aikataulu. Se antanee taas lisäpontta lastenkirjani käsikirjoituksen tekemiseen. On myös aika kutkuttavaa tuntea, että opinnot ovat todella kallistumassa kohti loppuaan.

 Ei, eivät kallistumassa, nousuahan tuo merkitsee.

3 kommenttia: