torstai 9. kesäkuuta 2016

Hidasälyinen huipulla

Suoritusmerkintä englannin suullisesta kurssista on tullut. Kurssista sai vain hyväksytyn tai hylätyn ellei erikseen pyytänyt arvosanaa. En pyytänyt - olisiko ehkä pitänyt?

Kandidaattiryhmämme ja -seminaarimme loppukeskustelu Optimassa on käyty. Kerrassaan mitään ei ole nyt tehtävissä. Se tarkoittaa myös sitä, ettei minulla ole kovin kummoista kerrottavaa täällä blogissa ellen sitten eksy vallan sivuraiteille. Mietin jo blogin lopettamistakin mutta sitten ajattelin, etten voi tehdä sitä kun joku ehkä haluaa tietää, mitä niille kustantamoissa edelleen makaaville käsikirjoituksilleni lopulta tapahtuu.

Uskokaa pois, sen minäkin haluan tietää, totisesti. Odotellaan siis yhdessä ja yritetään kuluttaa aikaa.

Optimassa meidän opettajamme onnitteli minua siitä, että olen saanut aineopinnot päätökseen. Itse en osannut ajatella, että tämä olisi vielä onnittelujen arvoinen asia, odotan niitä vasta sitten, kun saan joskus todistuksen tutkinnon suorittamisesta.

Tarkemmin ajatellen asia kumminkin on onnittelujen väärti. Olen nyt saanut - paljon ja perusteellisesti - parasta kirjoittamisen opetusta mitä Suomessa voi.

Pahus vieköön. Niin muuten olen.

3 kommenttia:

 1. Minäkin onnittelen, sulla on iso urakka takana! Siis: ONNITTELUT :)

  VastaaPoista
 2. Äläkä vaan poista blogiasi vaikka joskus päättäisitkin lopettaa! Kun itse olin hakemassa kirjoittamisen opintoihin, etsin ja etsin ja etsin, mutta en löytänyt muita kirjoittamisen opiskeluun liittyviä blogeja kuin tämä sinun. Ja vanhojakin postauksia luin suurella mielenkiinnolla. Uskon että tekstisi täällä ilahduttavat monia, vaikka lukijat eivät sitä kommenteissa erikseen kertoisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole huoletta, en poista. Yksi blogini tarkoituksista on olla mahdolliseksi avuksi muille kirjoittamisen opiskelijoille.

   Kiitos onnitteluista!

   Poista