lauantai 16. tammikuuta 2016

Yhteys ei toimi ja naapuri säikähti

Mikäs nyt on, en pääse Koppaan? Koppa on opiskelijoiden tehtävänsaanti- ja palautuspaikka ja olisin katsonut sieltä jonkun videon, jonka piti ilmestyä eilen.

Muuten nettisivut ja muut yhteydet ovat opintojeni aikana toimineet hyvin.

Valmistelin tulevaa kandityötä sen verran, että lähestyin erästä kirjailijaa sähköpostilla ja kysyin, voisiko hän olla minun haastateltavani. Onnistuin säikyttämään hänet, asumme nimittäin naapuritaloyhtiöissä täällä Portsassa ja taloyhtiöillämme on yhteinen roskis tai roskiksia, monta niitä on. Aloitin sähköpostini jotenkin niin, että "Hei vaan täältä aidan takaa, taidamme jakaa yhteisen roskiksen..." Hän oli pelästynyt, että on laittanut jotain sopimatonta roskikseen ja nyt tulee valituksia.

Asia selvisi ja hän suostui. En voi tietenkään vielä tehdä mitään haastatteluja ennen kuin saa suunnitelmani hyväksyttyä.

Viime tai edelliskerralla taisin hehkuttaa sitä, miten mukavaa on aloittaa työ uuden kurssin kanssa - tarkoitin haastattelu ja havainnointikurssia, jota teen yhtä aikaa proseminaarin kanssa. Tuon hehkutuksen jälkeen en ole tehnyt yhtään mitään kurssin eteen. Nyt yritin, tuo Kopassa oleva video kuuluu kurssiin, mutta sekäään ei siis onnistunut.

Tammikuusta on mennyt jo puolet.

Mutta:

puolet on vielä jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Tammikuu alkoi melko hyvin, seitsenvuotiskurmuutus tuntui selätetyltä ja aloitin hyvällä mielellä monta projektia ja sitten - tuli tauti. Yksi arvokas viikko on mennyt sumussa ja usvassa. Mutta. Tuo sinun lopetuksesi oli niin kohottava, etten aio sitä lätsähdyttää. Tammikuuta on jäljellä 11 loistavaa päivää, siispä vorwärts!

    VastaaPoista
  2. Tammikuu on mahtava kuukausi, se enteilee kevättä, mutta ei vielä ole sitä. Kaikki kevään ihanuus on edessä.

    VastaaPoista