maanantai 8. elokuuta 2016

Positiivinen hylsy

Kustannusosakeyhtiö Tammi lähestyi minua tänään. Asiana heillä oli se, ettei lähettämäni kuvakirjan käsikirjoitus monista hyvistä puolistaan huolimatta sovi heidän kustannusohjelmaansa ja että he kuitenkin tutustuvat mielellään mahdollisiin muihin käsikirjoituksiini ja taiteilija N.N.:n kuvanäytteisiin.

Tähän asti positiivisin saamani hylsy ja sitä parempi, kun se tulee isolta kustantajalta.

Osasin odottaa, että nyt lomien jälkeen kustantamoista alkaisi kuulua jotain. Vielä on muutamia jäljellä kummankin käsikirjoitukseni osalta.

En ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan, sillä kirjoittamisesta tai opiskelusta ei ole ollut mitään kirjoittamista. Olen tietysti kirjoittanut lehtijuttuja koko ajan, mutta eipä siitä mitään kertomista ole. Olen lukenut aika paljon mikä tosin selviää tuosta viereisestä lukulistastakin. Viimeisin luettu on Alan Bennettin Epätavallinen lukija, hauska pikku kirja, jossa on oikein ajatusta.

Kuten tämä:

Kuningatar Elisabet on päättänyt kirjoittaa kirjan. Pääministeri ei pidä ajatuksesta, mutta tietää, että: "...ne, jotka väittivät haluavansa kirjoittaa kirjan eivät yleensä koskaan saaneet sitä aikaiseksi, kun taas kuningatar hirvittävän velvollisuudentuntonsa ansiosta takuuvarmasti saisi."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti