tiistai 15. maaliskuuta 2016

Murheita tekniikan kanssa

Tänään meillä kandidaatintöitämme aloittelevilla oli connect-kokoontuminen eli kokoonnuimme etänä kukin kotoaan. Istunto alkoi klo 16.00.

 Avasin koneeni 15.30 ja totesin sen pimeäksi.

Että kuinka ja miksi sen pitää tapahtua juuri silloin, kun siitä voi olla eniten vahinkoa?

Puolisen tuntia kului katastrofitunnelmissa, mutta lopulta kone palautui normaaliksi ja pääsin istuntooni. Olin häpeällisen huonosti valmistautunut, sillä opponointiparini työ oli tulostamatta ja tulostin ei toiminut, sekään. Siitä aiheutui lisää harmia ja lopputulos oli se, että parini sai todella vähän palautetta omasta tekstistään ja minä lisää syytä hävetä kaikkien entisten syntien päälle.

Sain kuitenkin omasta tekstistäni ihan positiivista palautetta ja voin nyt hyvillä mielin jatkaa kandidaatintyön tekemistä. Siihen liittyvän kirjailijahaastattelun aion tehdä ensi viikolla.

Tänään tuli myös arvio Haastattelu ja havainnointimenetelmien kurssista. Sain kolmosen. Kirjoittamisen aineopinnoissa olen saanut eniten kolmosia. Arvion tärkein anti oli se, että kandidaatintutkimukseeni liittyvät haastattelukysymykset arvioitiin kelvollisiksi.

Mitä vielä?

Ainakin se, että sain myös vahvistuksen sille, että englannin suullinen kurssi, jonka aion suorittaa Turussa toukokuussa, hyväksytään kaiken todennäköisyyden mukaan myös Jyväskylän yliopistossa.

Tavoitteeni on nyt se, että kandidaatintyö on kirjoitettu viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti